fleet_back2

DIGI TRACK για οχήματα

Εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά
και οικονομικά διαχειριστείτε τον στόλο
των οχημάτων σας, όσο μεγάλος και αν
είναι αυτός!

αυτοκινητα

DIGI TRACK για οχήματα

Εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά
και οικονομικά διαχειριστείτε τον στόλο
των οχημάτων σας, όσο μεγάλος και αν
είναι αυτός!

Κύριοι σκοποί & χρήσεις της εφαρμογής

Σας δίνεται η ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα οχήματά σας και να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τη θέση τους καθώς και την εξέλιξη του ημερήσιου προγράμματος παραδόσεων και επισκέψεων. Με αυτό τον τρόπο εκσυγχρονίστε την επιχείρησή σας και μειώστε τα λειτουργικά της έξοδα, παρέχοντας σας ποιοτικές υπηρεσίες και συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού


Πλεονεκτήματα της εφαρμογής DIGI TRACK για οχήματα

 • Πλήρης, από πλευράς χρηστικότητας και πληρότητας, εφαρμογή απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε πελάτη και του αντικειμένου του.
 • Δυνατότητα διαχείρισης του συστήματος, τόσο μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή όσο και μέσω κινητού τηλεφώνου ή tablet (Android), προσφέροντας ευελιξία και φορητότητα στην εμπειρία χρήσης.
 • Χρήση των πλέον σύγχρονων και αξιόπιστων συστημάτων GPS.
 • Πολυπαραμετρική εφαρμογή που δίνει στους πελάτες την δυνατότητα επέκτασης του βασικού πακέτου με τα πιο πλήρη modules της αγοράς, με ανταγωνιστικές μηνιαίες χρεώσεις ακόμα και για υπηρεσίες που μέχρι σήμερα παρέχονται μόνον εκτός των μηνιαίων πακέτων συνδρομής.

Τα modules της εφαρμογής, βασιζόμενα στις ανάγκες σας, είναι τα ακόλουθα:

 • • Βασικό τμήμα
  (DigiTrack Basic):

  icon1
  Παρέχει την δυνατότητα απεικόνισης της θέσης και της κατάστασης όλων των συστημάτων που μας ενδιαφέρουν και απεικόνισης του ίχνους τους για την διάρκεια της τρέχουσας ημέρας.
 • • Ιστορικό
  (DigiTrack History):
  icon4
  Παρέχει την δυνατότητα αναδρομής του ιστορικού κίνησης των συστημάτων που μας ενδιαφέρουν ως και 15 ημέρες από την τρέχουσα ημερομηνία. Υπάρχουν δυνατότητες αναπαραγωγής (playback) διαδρομών σε γρήγορη ταχύτητα, για την εξαγωγή συμπερασμάτων ως προς την λειτουργία του συστήματος διανομής.
 • • Αναφορές αισθητήρων
  (DigiTrack Sensors):
  icon1
  Λήψη δεδομένων από αισθητήρες οχήματος (για όσους υποστηρίζεται από την συσκευή παρακολούθησης) και απεικόνιση τους σε γραφήματα για την ευκολότερη εξαγωγή συμπερασμάτων ορθής λειτουργίας. Εμφάνιση συναγερμών σχετικών με τους αισθητήρες σε πραγματικό χρόνο.
 • • Δρομολόγηση
  (DigiTrack Routing):
  icon1
  Δυνατότητα εισαγωγής πολλαπλών θέσεων στάθμευσης (depots), οχημάτων και προορισμών και εξαγωγή βέλτιστων αποτελεσμάτων δρομολόγησης. Δυνατότητα αποστολής δρομολογίων στα οχήματα εφόσον οι συσκευές παρακολούθησης το υποστηρίζουν. Έλεγχος εφαρμογής καθορισμένου δρομολογίου ανά όχημα και ειδοποίηση σε περίπτωση απόκλισης από αυτό.
 • • Επικοινωνία:
  icon1
  Παρέχει την δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών, μέσω chat, ανταλλαγής μηνυμάτων και φωτογραφιών.

Αξιολόγηση Πελατών

Συνδυάζει πολλές εφαρμογές σε μία. Κάνω ήδη tracking τα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας, το χρησιμοποιώ σαν GPS και στέλνω μηνύματα. Η εφαρμογή είναι γρήγορη και δεν φαίνεται να επιβαρύνει την λειτουργία του κινητού μου.

Αξιόλογη εφαρμογή. Σου προσφέρει πάνω κάτω ότι και ένα GPS αλλά συγχρόνως μπορείς να δεις σε πραγματικό χρόνο άτομα των επαφών σου, αφού και αυτοί έχουν κατεβάσει την εφαρμογή, να τους στείλεις σημεία συνάντησης στον χάρτη ή να τους αφήσεις μηνύματα.

Σε συνδυασμό με την web εφαρμογή πρακτικά τα κάνει όλα. Καταγράφω τις διαδρομές με το ποδήλατό μου ενώ μπορούν να βλέπουν και οι δικοί μου real time που βρίσκομαι κάθε στιγμή, την ταχύτητα μου κτλ. Για να κάνω κάτι ανάλογο με μια άλλη συσκευή θα ήθελα αρκετά χρήματα. Το κινητό το είχα έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ!

Η εφαρμογή είτε είναι στο κινητό είτε στο pc δίνει άλλη διάσταση στους trackers. Βλέπεις κάτι ολοκληρωμένο και εύκολο στη διαχείριση, ενώ ο ίδιος ο tracker που αγοράσαμε είναι πολύ μικρός και φαίνεται να λειτουργεί άψογα. Στο παρελθόν αθροίζοντας το κόστος των SMS που θέλαμε για έναν tracker ήταν 5 φορές περισσότερο από το Internet που πληρώνω τώρα για την κάρτα, ενώ μπορώ να παρακολουθώ 24 ώρες την μέρα τον άνθρωπό μου. Αξίζει να την δοκιμάσει κανείς.

Μια χαρά η εφαρμογή. Αν την είχε όλη η παρέα μου θα είχε ενδιαφέρον να βλέπεις που είναι ο καθένας, να μιλάς άμεσα ή να δίνεις στίγμα. Θα πρότεινα να δοκιμαστεί σε κάποιο άθλημα, για παράδειγμα σε έναν μαραθώνιο. Μια μεγάλη οθόνη που θα δείχνει την WEB εφαρμογή και το στίγμα του κάθε δρομέα σε πραγματικό χρόνο. Και φυσικά όποιος θέλει το βλέπει και από το σπίτι!!!