πρόσωπα

DIGI TRACK για πρόσωπα

Η πρώτη ελληνική εφαρμογή για
smartphones που δίνει πλήρη έλεγχο
στον χρήστη προκειμένου να γνωρίζει
διαρκώς που βρίσκονται τα αγαπημένα του
πρόσωπα και αν έχουν κάποια ανάγκη!

παιδι

DIGI TRACK για πρόσωπα

Η πρώτη ελληνική εφαρμογή για
smartphones που δίνει πλήρη έλεγχο
στον χρήστη προκειμένου να γνωρίζει
διαρκώς που βρίσκονται τα αγαπημένα του
πρόσωπα και αν έχουν κάποια ανάγκη!

Κύριοι σκοποί & χρήσεις της εφαρμογής

Η εταιρεία έχει αναπτύξει το σύστημα DIGI TRACK, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σύστημα προσδιορισμού θέσης ανθρώπων, οχημάτων και κατοικίδιων. Εξαιρετική εφαρμογή για επιτήρηση ατόμων με Αλτζχάιμερ, με προβλήματα ακοής και όρασης, παιδιά. Στην περίπτωση που λειτουργήσετε την εφαρμογή μεταξύ χρηστών που διαθέτουν smartphone, δεν απαιτείται η αγορά gps tracker, αφού το ρόλο του GPS tracker παίζουν τα ίδια τα smartphones, εφόσον διαθέτουν λειτουργία εντοπισμού μέσω GPS.

  • Το κόστος της εφαρμογής είναι μόνο 10€ ανά έτος, ενώ δίνεται η δυνατότητα δωρεάν χρήσης κατά την 1η εγκατάσταση για ένα μήνα.

Πλεονεκτήματα της εφαρμογής DIGI TRACK για πρόσωπα

  • Να δείτε που βρίσκεται το πρόσωπο/πρόσωπα που επιθυμείτε
  • Να ενημερωθείτε (οπτικά και ηχητικά) αν εξήλθαν από την προκαθορισμένη περίμετρο που είχατε θέσει (π.χ. από το σχολείο, το σπίτι κ.α.)
  • Να δείτε ιστορικό της διαδρομής που διένυσε σε προγενέστερο χρόνο (χρονικό όριο 3 μηνών)
  • Να σας δείξει την κατεύθυνση προς την οποία είναι και να σας βοηθήσει να οδηγηθείτε προς τα εκεί (ακόμα και αν δεν βρίσκεστε σε κατοικημένη περιοχή με δρόμους κτλ)
  • Να σας δείξει την θέση σας και την θέση του προσώπου που επιθυμείτε
  • Να λάβει στίγμα είτε από δορυφόρο (GPS) είτε από τις κυψέλες κινητής τηλεφωνίας (στις περιπτώσεις που δεν είναι σε ανοικτό χώρο, ώστε να λάβει θέση από το GPS)
  • Να δηλώσετε το σημείο που βρίσκεστε και να πλοηγηθεί ο άλλος χρήστης στο σημείο σας με πλήρεις φωνητικές και οπτικές οδηγίες
  • Να αποθηκεύσετε τους χάρτες των περιοχών ενδιαφέροντος σας όταν βρίσκεστε συνδεδεμένοι σε wi-fi και να αναπαράγονται offline
  • Να λειτουργήσετε την εφαρμογή σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου

Αξιολόγηση Πελατών

Συνδυάζει πολλές εφαρμογές σε μία. Κάνω ήδη tracking τα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας, το χρησιμοποιώ σαν GPS και στέλνω μηνύματα. Η εφαρμογή είναι γρήγορη και δεν φαίνεται να επιβαρύνει την λειτουργία του κινητού μου.

Αξιόλογη εφαρμογή. Σου προσφέρει πάνω κάτω ότι και ένα GPS αλλά συγχρόνως μπορείς να δεις σε πραγματικό χρόνο άτομα των επαφών σου, αφού και αυτοί έχουν κατεβάσει την εφαρμογή, να τους στείλεις σημεία συνάντησης στον χάρτη ή να τους αφήσεις μηνύματα.

Σε συνδυασμό με την web εφαρμογή πρακτικά τα κάνει όλα. Καταγράφω τις διαδρομές με το ποδήλατό μου ενώ μπορούν να βλέπουν και οι δικοί μου real time που βρίσκομαι κάθε στιγμή, την ταχύτητα μου κτλ. Για να κάνω κάτι ανάλογο με μια άλλη συσκευή θα ήθελα αρκετά χρήματα. Το κινητό το είχα έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ!

Η εφαρμογή είτε είναι στο κινητό είτε στο pc δίνει άλλη διάσταση στους trackers. Βλέπεις κάτι ολοκληρωμένο και εύκολο στη διαχείριση, ενώ ο ίδιος ο tracker που αγοράσαμε είναι πολύ μικρός και φαίνεται να λειτουργεί άψογα. Στο παρελθόν αθροίζοντας το κόστος των SMS που θέλαμε για έναν tracker ήταν 5 φορές περισσότερο από το Internet που πληρώνω τώρα για την κάρτα, ενώ μπορώ να παρακολουθώ 24 ώρες την μέρα τον άνθρωπό μου. Αξίζει να την δοκιμάσει κανείς.

Μια χαρά η εφαρμογή. Αν την είχε όλη η παρέα μου θα είχε ενδιαφέρον να βλέπεις που είναι ο καθένας, να μιλάς άμεσα ή να δίνεις στίγμα. Θα πρότεινα να δοκιμαστεί σε κάποιο άθλημα, για παράδειγμα σε έναν μαραθώνιο. Μια μεγάλη οθόνη που θα δείχνει την WEB εφαρμογή και το στίγμα του κάθε δρομέα σε πραγματικό χρόνο. Και φυσικά όποιος θέλει το βλέπει και από το σπίτι!!!