αθλητές

DIGI TRACK για αθλητές

Για να γνωρίζετε πάντα τη θέση τη δική σας και των συναθλητών σας

αθλητες

DIGI TRACK για αθλητές

Για να γνωρίζετε πάντα τη θέση τη δική σας και των συναθλητών σας

Κύριοι σκοποί & χρήσεις της εφαρμογής

Η πρώτη ελληνική εφαρμογή για smartphones που δίνει πλήρη έλεγχο στον χρήστη προκειμένου να γνωρίζει διαρκώς που βρίσκονται οι συναθλητές του, τι απόσταση έχει από εκείνους, ποια είναι η υπολειπόμενη απόσταση μέχρι τον τερματισμό κ.α. Επιπλέον, δίνει την δυνατότητα σε περίπτωση ανάγκης να ειδοποιηθούν ταυτόχρονα όλοι οι «φίλοι» της ομάδας, ώστε να συνδράμουν για βοήθεια, δίνοντας επιπλέον το στίγμα σας και την σχετική απόσταση από τον καθένα, καθώς και την κατεύθυνση. Η εφαρμογή μπορεί να λειτουργήσει τόσο μεταξύ χρηστών που διαθέτουν smartphone όσο και μεταξύ του χρήστη με το smartphone και ενός ή περισσοτέρων χρηστών που διαθέτουν GPS συσκευή εντοπισμού.

  • Επιπροσθέτως της χρήσης του DIGI TRACK σε κινητά τηλέφωνα, η χρήση της εφαρμογής από το WEB δίνει τη δυνατότητα στους διοργανωτές ενός αγώνα, την εμφάνιση στατιστικών, γραφημάτων και πολλών άλλων πληροφοριών για τους αθλητές.

Με την εφαρμογή μπορείτε ανά πάσα στιγμή:

  • Να δείτε που βρίσκεται το πρόσωπο/πρόσωπα που επιθυμείτε
  • Να ενημερωθείτε (οπτικά και ηχητικά) αν εξήλθαν από την προκαθορισμένη περίμετρο που είχατε θέσει (π.χ. από την διαδρομή που είχε καθοριστεί)
  • Να δείτε ιστορικό της διαδρομής που διανύσατε εσείς ή κάποιος άλλος σε παλαιότερο χρόνο
  • Να σας δείξει την κατεύθυνση προς την οποία είναι ο συναθλητής σας και να σας βοηθήσει να οδηγηθείτε προς τα εκεί (ακόμα και αν δεν βρίσκεστε σε κατοικημένη περιοχή με δρόμους κτλ)
  • Να σας δείξει την θέση σας και την θέση του προσώπου που επιθυμείτε
  • Να δηλώσετε το σημείο που βρίσκεστε και να πλοηγηθεί ο άλλος χρήστης στο σημείο σας με πλήρεις φωνητικές και οπτικές οδηγίες
  • Να αποθηκεύσετε τους χάρτες των περιοχών ενδιαφέροντος σας όταν βρίσκεστε συνδεδεμένοι σε wi-fi και να αναπαράγονται offline
  • Να λειτουργήσετε την εφαρμογή σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου

Αξιολόγηση Πελατών

Συνδυάζει πολλές εφαρμογές σε μία. Κάνω ήδη tracking τα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας, το χρησιμοποιώ σαν GPS και στέλνω μηνύματα. Η εφαρμογή είναι γρήγορη και δεν φαίνεται να επιβαρύνει την λειτουργία του κινητού μου.

Αξιόλογη εφαρμογή. Σου προσφέρει πάνω κάτω ότι και ένα GPS αλλά συγχρόνως μπορείς να δεις σε πραγματικό χρόνο άτομα των επαφών σου, αφού και αυτοί έχουν κατεβάσει την εφαρμογή, να τους στείλεις σημεία συνάντησης στον χάρτη ή να τους αφήσεις μηνύματα.

Σε συνδυασμό με την web εφαρμογή πρακτικά τα κάνει όλα. Καταγράφω τις διαδρομές με το ποδήλατό μου ενώ μπορούν να βλέπουν και οι δικοί μου real time που βρίσκομαι κάθε στιγμή, την ταχύτητα μου κτλ. Για να κάνω κάτι ανάλογο με μια άλλη συσκευή θα ήθελα αρκετά χρήματα. Το κινητό το είχα έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ!

Η εφαρμογή είτε είναι στο κινητό είτε στο pc δίνει άλλη διάσταση στους trackers. Βλέπεις κάτι ολοκληρωμένο και εύκολο στη διαχείριση, ενώ ο ίδιος ο tracker που αγοράσαμε είναι πολύ μικρός και φαίνεται να λειτουργεί άψογα. Στο παρελθόν αθροίζοντας το κόστος των SMS που θέλαμε για έναν tracker ήταν 5 φορές περισσότερο από το Internet που πληρώνω τώρα για την κάρτα, ενώ μπορώ να παρακολουθώ 24 ώρες την μέρα τον άνθρωπό μου. Αξίζει να την δοκιμάσει κανείς.

Μια χαρά η εφαρμογή. Αν την είχε όλη η παρέα μου θα είχε ενδιαφέρον να βλέπεις που είναι ο καθένας, να μιλάς άμεσα ή να δίνεις στίγμα. Θα πρότεινα να δοκιμαστεί σε κάποιο άθλημα, για παράδειγμα σε έναν μαραθώνιο. Μια μεγάλη οθόνη που θα δείχνει την WEB εφαρμογή και το στίγμα του κάθε δρομέα σε πραγματικό χρόνο. Και φυσικά όποιος θέλει το βλέπει και από το σπίτι!!!