αντικλεπτικά

DIGI TRACK για αντικλεπτικά

Για να είστε συνεχώς ενήμερος για τη θέση του οχήματός σας, καθώς και να ενημερώνεστε για την απομάκρυνσή του από το χώρο στάθμευσης

αντικλεπτικα

DIGI TRACK για αντικλεπτικά

Για να είστε συνεχώς ενήμερος για τη θέση του οχήματός σας, καθώς και να ενημερώνεστε για την απομάκρυνσή του από το χώρο στάθμευσης

Κύριοι σκοποί & χρήσεις της εφαρμογής

Με την εγκατάσταση ενός GPS tracker στο όχημα, στο σκάφος ή μοτοσυκλέτα σας, σας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίζετε διαρκώς (ανά 20”) την κίνηση της κινητής σας περιουσίας. Παράλληλα, ειδοποιήστε, όταν αυτή εξέλθει από οποιαδήποτε ζώνη ελέγχου που έχετε ορίσει εσείς, εκ των προτέρων.

  • Στα οχήματα σας με τεχνολογία OBD δεν απαιτείται εγκατάσταση από εξουσιοδοτημένο τεχνίτη, αφού ο ίδιος ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να εγκαθιστά μόνος του το GPS tracker .

Με την εφαρμογή μπορείτε ανά πάσα στιγμή:

  • Να δείτε που βρίσκεται το όχημα, σκάφος, μοτοσυκλέτα σας
  • Να ενημερωθείτε (οπτικά και ηχητικά) αν εξήλθαν από την προκαθορισμένη περίμετρο που είχατε θέσει (π.χ. από το γκαράζ, από το λιμένα κ.α.)
  • Να δείτε ιστορικό της διαδρομής που διένυσε σε παλαιότερο χρόνο
  • Να σας δείξει την κατεύθυνση προς την οποία είναι και να σας βοηθήσει να οδηγηθείτε προς τα εκεί (ακόμα και αν δεν βρίσκεστε σε κατοικημένη περιοχή με δρόμους ή ακόμα και αν είστε μέσα στην θάλασσα)
  • Να σας δείξει τη θέση σας καθώς και τη θέση του οχήματος, σκάφους, μοτοσυκλέτας που επιθυμείτε
  • Να αποθηκεύσετε τους χάρτες των περιοχών ενδιαφέροντος σας όταν βρίσκεστε συνδεδεμένοι σε wi-fi και να αναπαράγονται offline, οπότε να λειτουργεί και σε περιοχές που δεν είναι εφικτή η σύνδεση σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας (2G ή 3G)
  • Να λειτουργήσετε την εφαρμογή σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου
  • Να επιτηρείτε επιπλέον του ενός οχήματος, σκάφους, μοτοσυκλέτας οπότε μπορείτε συγκεντρωτικά να τα ελέγχετε, όσα και να είναι αυτά.

Αξιολόγηση Πελατών

Συνδυάζει πολλές εφαρμογές σε μία. Κάνω ήδη tracking τα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας, το χρησιμοποιώ σαν GPS και στέλνω μηνύματα. Η εφαρμογή είναι γρήγορη και δεν φαίνεται να επιβαρύνει την λειτουργία του κινητού μου.

Αξιόλογη εφαρμογή. Σου προσφέρει πάνω κάτω ότι και ένα GPS αλλά συγχρόνως μπορείς να δεις σε πραγματικό χρόνο άτομα των επαφών σου, αφού και αυτοί έχουν κατεβάσει την εφαρμογή, να τους στείλεις σημεία συνάντησης στον χάρτη ή να τους αφήσεις μηνύματα.

Σε συνδυασμό με την web εφαρμογή πρακτικά τα κάνει όλα. Καταγράφω τις διαδρομές με το ποδήλατό μου ενώ μπορούν να βλέπουν και οι δικοί μου real time που βρίσκομαι κάθε στιγμή, την ταχύτητα μου κτλ. Για να κάνω κάτι ανάλογο με μια άλλη συσκευή θα ήθελα αρκετά χρήματα. Το κινητό το είχα έτσι κι αλλιώς. Ευχαριστώ!

Η εφαρμογή είτε είναι στο κινητό είτε στο pc δίνει άλλη διάσταση στους trackers. Βλέπεις κάτι ολοκληρωμένο και εύκολο στη διαχείριση, ενώ ο ίδιος ο tracker που αγοράσαμε είναι πολύ μικρός και φαίνεται να λειτουργεί άψογα. Στο παρελθόν αθροίζοντας το κόστος των SMS που θέλαμε για έναν tracker ήταν 5 φορές περισσότερο από το Internet που πληρώνω τώρα για την κάρτα, ενώ μπορώ να παρακολουθώ 24 ώρες την μέρα τον άνθρωπό μου. Αξίζει να την δοκιμάσει κανείς.

Μια χαρά η εφαρμογή. Αν την είχε όλη η παρέα μου θα είχε ενδιαφέρον να βλέπεις που είναι ο καθένας, να μιλάς άμεσα ή να δίνεις στίγμα. Θα πρότεινα να δοκιμαστεί σε κάποιο άθλημα, για παράδειγμα σε έναν μαραθώνιο. Μια μεγάλη οθόνη που θα δείχνει την WEB εφαρμογή και το στίγμα του κάθε δρομέα σε πραγματικό χρόνο. Και φυσικά όποιος θέλει το βλέπει και από το σπίτι!!!